Ga verder naar de inhoud

Brain booster: stakeholders & samenwerking

17 mei 2022 09:30 -12:00

Je missie realiseren kan je niet alleen. Heb jij een goed zicht op wie er van dichtbij of verderaf betrokken is bij je project? Wie zijn je stakeholders en je partners in crime waarmee je je doelen kan realiseren?

Je sociaal-sportieve praktijk kan maar bloeien als je samenwerkt met de juiste partners. Maar wie zijn dat dan? Wie is er allemaal actief rondom jou, die belang heeft bij jouw praktijk? Je brengt je belangrijkste stakeholders in kaart en zoekt naar andere invloedrijke actoren in de maatschappij die jouw missie mee kunnen realiseren. Misschien ontdek je zo wel onverwachte medestanders?

Het tweede luik van de sessie gaat over hoe je dan het best samenwerkt met die stakeholders. Wat is hun rol? Hoeveel zeggenschap krijgen ze? Moet je dat formaliseren? Welke juridische kaders zijn er? Hoe en wanneer spreek je je verwachtingen uit naar hen?

Lesgever: Kaat Peeters, directeur van de Sociale InnovatieFabriek, maakt je wegwijs vanuit haar jarenlange ervaring met partnerschappen en netwerken.

Praktisch

  • Het webinar is gratis.
  • Het webinar vindt online plaats, via Zoom. Je krijgt de link in je mailbox na je inschrijving.
  • Verloop van de sessie: in een eerste deel krijg je heel wat inspiratie, voorbeelden en theorie. Daarna ga je zelf aan de slag en wissel je uit met de andere deelnemers.

Schrijf je hier in